Opis forum
Administrator
Witam. Mam na imię Paulina, mój nick to Volensa- tak wiem, nieco zdziwaczały. Jestem 14-latką, mieszkam w nieopodal Katowic. Jak każdy człowiek posiadam swoje cele i marzenia, no ale nie będę o nich opowiadać. Jestem raczej optymistka, jednak czasem bywają gorsze dni :] Interesuję się muzyką, fotografią, dziennikarstwem... hah wymieniać? ;> Nie :P Dowiecie się w swoim czasie więcej o mnie, o administratorce swojego forum xP
Tak więc kończę tę moja wypowiedzieć i pozdrawiam.
Bywajcie.
Gość
Kurcze...Volensa...nie wiedziałam, że mieszkamy niedaleko Katowic No ale cóż człowiek codziennie uczy sie czegoś nowego ... tak przynajmniej mówią.
//Nick pogrubiamy
Ostatnio edytowany przez Volensa (2007-06-18 20:11:02)
Administrator
Ryśka jak Cię trzepnę xP wyobraź sobie, że niedaleko Ciebie, jeśli ktoś chce wiedzieć to mieszkam między Kopciowicami a Goławcem. Za pewne nie wiecie gdzie to xD Więc moje 'miasto' znajduje się niedaleko Tych/Tychów i Mysłowić.
Rysiu, pasi? :P
Gość
Dobra, dobra Volensa nie gorączkuj się tak to była tylko taka drobniutka aluzja do tego, że mnieszkamy w takiej zapyziałej dziurze...koło Katowic
Ostatnio edytowany przez Ryśka (2007-06-19 19:26:47)
Administrator
Ryśśu jak ja Cię kocham ta nasza dziurę, ach <mniam>
Gość
Volensssssa...stop it, bo się zarumienię
A tak na marginesie, nie wiedziałam, że darzysz mnie takimi ciepłymi uczuciami...
Ostatnio edytowany przez Volensa (2007-06-19 19:53:38)
Administrator
No w porównaniu do Ciebie i do duszenia mnie w szkole, MOJA DROGA, ja darzę Cie wielkimi uczuciami!!