Opis forum
Gość
Mam na imiê Marysia, ale wszyscy mói± na mnie Ry¶ka albo Mery:) Chodzê do III klasy gimnazjum co, niestey, nied³ugo sie zmieni.
Jestem raczej nie¶mia³a w kontaktach z nowo pozanymi osobami, ale jak juz kogos poznam to moge nie¼le zaszaleæ..spytajcie Plompe, ona co¶ o tym wie:D
Pozdro:*
Administrator
Witaj ;D
Dla niewtajemniczonych to o mnie chodzi, ja byæ Plompa, jednak piszcie raczej imionami, poniewa¿ nie wszyscy widz± o co chodzi ;]
Bywaj :]
Gość
To¶ mnie teraz zaskoczy³a... Czemu mi nie powiedzia³a¶, ¿e Volensa to Ty. Odrazu bym tak napisa³a
Administrator
Haha xD Nie wiedzia³a¶? Przecie¿ by³a¶ pierwsz± osob±, zaproszon± na to forum :] Wiêc trzeba by³o siê zorientowaæ moja droga. ^^
Gość
"Moja droga"... racz zwazyæ to, i¿ pó³ inteligenty czêsto maj± problemy z kapowaniem
Administrator
Masz na mysli siebie, MOJA DROGA? ;> Ja wiem, ¿e jeste¶ w pó³ inteligentna.
Gość
Oczywi¶cie,¿e mam na my¶li siebie Wiesz nie mam zwyczaju obra¿aæ innych, a ju¿ tym bardziej publicznie czy na forum... Ae mówiæ tak o sobie to co innego
Administrator
HA HA HA <¯YWY ¦MIECH> nie masz zwyczaju obra¿ac? xDD A ten Kretoszczur? Nie do wiary jak ta wspólczesna technika dzia³a, wiedza nawet jak cz³owiek w staro¶ci bêdzie wygl±da³ xDD
Gość
Ale wiesz co to by³o normalnie wredne.
Tak kota ogonem wykrêciæ (sorki kotki ca³ego ¶wiata:D)
Ja Ci tu Twój portret wyws³am a Ty mi takie brzydkie ¿yczy piszesz...
Ostatnio edytowany przez Ry¶ka (2007-06-19 20:04:03)
Administrator
A ja by³am pod wra¿eniem, ¿e ju¿ wiedz± jak w staro¶ci bêdziesz wygl±daæ xD